(Android/iOS) Brutal Age: Horde Invasion apgauti kodo generatoriaus pinigai
Mar 8, 2022 12:54:54 GMT -5
Post by nauncidawundhar on Mar 8, 2022 12:54:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodo generatoriaus pinigai ▞▞▞
▞▞▞ Brutal Age: Horde Invasion 2022 version ▞▞▞
Tai puiki idėja ir puiki idėja, išskyrus tai, kad jūs negalite susikaupti, kai jus nuolat užpuola kiekvieną savaitę, nes ten vyksta serverių karas ir barbarų karas. Visą savaitę praleisite šlifuodami kariuomenę, tada kažkas, išleidęs šimtus dolerių, ateis ir išnaikins visas jūsų kariuomenes ten, kur likote be nieko. Šios programėlės savininkai turėtų padėti naujiems žaidėjams susikurti ir mesti apdovanojimus, kurie nedaro nieko kito, tik išnaikina mažesnes gentis.
Tai valdo aukštesni lygiai. Jūs pastatote, o jie išvalo kaip nori. Jokiu būdu su jais konkuruoti. Naudokite saugomus išteklius, kad išgydytumėte karius, o jie tiesiog ateina ir juos visus nužudo, todėl neįmanoma gauti daugiau išteklių be karių.
Kitas melagingai reklamuojamas žaidimas. nieko panašaus į vaizdo įrašus. jos pastatytos konstrukcijos laukia ilgą laiką arba išleidžia daug pinigų, kad būtų geriau nei visi, kad galėtų grobti jūsų sunkiai uždirbtus pinigus. Taigi jūs susipykstate ir išleidžiate daugiau. padaro tave siurbtuku!
Nuobodu
Rush არკადული zxi
Neblogas žaidimas reikalingas, kur galima lengviau gauti dydžių arba auksinių vėžlių kiautų
Man patinka žaidimas, jis geras, bet man labai nepatinka, kad jūs nuolat atnaujinate, mano atmintis beveik pilna, kiek atnaujinimų ateina daugiau, ištrinu šią programą, jei mano atmintis pilna. dar vienas dalykas, vertimas yra labai blogas ir labai sunkus galiu pasakyti, kad tai yra blogiausias žaidimas, aš skaitau visas apžvalgas, man tas pats, tai nėra baimės žaidimas, dar vienas mokėjimas laimėti, Blogiausia, kad kūrėjai neskaito apžvalgų ir visų komentarų, kad galėtų išspręsti bet kokią problemą atsakymų nėra.
Brutal Age: Horde Invasion কৌশল ceo
Jai esate profas per ta zaidima....tai tu tikrai esi noobas
Galite greitai judėti pirmyn, tik jei žaidime išleisite daug pinigų. Žaidėjai, kurie neišleidžia pinigų, turės susitaikyti su tuo, kad žaidime neturės daug autoriteto, ir galiausiai melsis galios alkaniems žaidėjams. jums reikia daug kantrybės, strategijos, tinkamo laiko ir pinigų. Ir geras klanas.
Manau, kad šis žaidimas pamažu išsprendžia kai kurias problemas! Ir. Ateik žaisti šį žaidimą
reikalingas nuolatinis interneto ryšys. naudojant per daug duomenų, kol žaidimas atidarytas
Žaidžiau daugiau nei pusantrų metų. Daugeliui sukčių. Ir pagalbos tarnyba nieko nesustabdo.
Žaidimas yra gerai. Bet man nepatinka, kaip mums leidžiama statyti pastatą tik po vieną. Tas pats pasakytina ir apie tyrimą po vieną, bet tai atima daug laiko.
Šventoji karvė, tai baisu. Kitas kūrimo, reidų ir laukimo žaidimas, bet laukimas yra... BRUTALUS! Mokėkite už pagreitį, sumokėkite už apsaugą arba tapsite tik ūkiu. Nešvaistykite savo laiko šiai programavimo katastrofai.
Zaidziu kasdien visai pofik
Per daug brangakmenių kainuoja ką nors padaryti. Visada turite naudoti kreditinę kortelę, kad eitumėte į priekį.
Neblogas žaidimas
Pirma, mokėti už laimėjimą yra didelė sąvoka. Galite nueiti toli neišmesdami grynųjų pinigų, tačiau tai užtrunka ilgai. Antra, žvejybai reikalingi pinigai. Trečia, nė vienas iš kitų trečiojo asmens režimų, rodomų skelbimuose ar programos nuotraukose, nėra tikras. Žaidžiau jį daugiau nei mėnesį ir, be žvejybos, viskas vyksta iš viršaus į apačią, o mūšiai / medžioklė automatiškai išsprendžiami be sąsajos. Tiek daug rinkodaros melo, o tada tai panašu į klanų susidūrimą ir visus kitus bs žaidimus. Apibendrinant, visiškas laiko švaistymas
Bėgant metams žaidimas tapo gobšus...dabar jie turi renginių, kuriuose gali tik nusipirkti daiktų, neuždirbsi medžiodamas gyvūnus ir pan., ir tai nėra teisinga, ypač kai jau mokame daug už žaidimų paketus.. Iš esmės žaidimas yra įdomus ir sukelia priklausomybę, bet jei nemokėsite užbėgti į priekį, jus užpuls elitas, prie kurio galėsite arba pabandyti prisijungti, pirkdami pakuotes, kad pasivytumėte, arba mesti arba niekur nepasieksite...
Pakeičiau telefoną į naują „Android“, nuo tada turiu vaikščioti su 2 telefonais, nes negalite perkelti paskyros į naują telefoną.
Negaliu prisijungti prie žaidimo. Geriausia nenustatyti nulio, kai pataisysite prieigą.. skydai turėtų būti automatiškai uždėti, kol tai vyksta. ir likti, kol vėl prisijungsime, Barb War šiandien. negaliu apsiginti.
visai ne tai, ko tikėjausi. Norėčiau, kad galėtumėte iš tikrųjų dalyvauti medžioklėje, žvejyboje ir rinkime, o ne tik laukdami, kol jūsų įgula nueis ten ir grįš. bleh
Kai jie pakeitė skydo taisykles ir sustabdė žiaurų šių mini sezono renginių sezoną kas 2 savaites, žaidimas nusileido nuo kalno. Klientų aptarnavimas yra visiškai nenaudingas. Jie pateikia standartinį atsakymą su 0 tikrosios pagalbos.
Man labai patinka žaidimas, jis toks priklausomas... ir turiu galvoje tai gerąja prasme, bet vienintelis dalykas yra tai, kad jie tiesiog pasakė, kad serverio maršrutizatoriaus ryšio klaida ir aš tikiuosi, kad už tai gausiu gražią kompensaciją 😁 Tęskite gerą darbą.
Kai bandau atnaujinti savo karo modelio LVL, vėl ir vėl nepavyko. Mano karo modelio atnaujinimo siela iššvaistoma. Tai labiausiai erzina mintis. O kai randi priešininkus, ten visi priešininkai yra aukščiau. Laimei, galite gauti tą patį LVL grotuvą. Tai nesąžininga.
Žaidimas tiesiogine prasme yra pilnas įsilaužėlių. Man nereikia konkrečiai nurodyti, iš kurios šalies žaidėjai įsilaužia daugiausiai. Tai pats blogiausias scenarijus, kai žaidime yra tiek daug įsilaužėlių... Aš tikrai netrukus atsisakysiu šio žaidimo, nes net ir po atnaujinimų, atrodo, neatsikvėpkite nuo šių įsilaužėlių..
Visada atjungtas ir priverstinai uždarytas Pataisykite, ačiū
pagalbos linija telefonu. Turiu turėti galimybę gauti geriausio ir šiek tiek linksmybių. pirmą kartą pirkėjai į JK. Aš turiu tai padaryti. pirmą kartą per artimiausias kelias dienas. Aš turiu tai padaryti. ji to dar nepridėjo, bet manau, kad turiu
Man pabodo toks žiaurus sezonas, ar galite praleisti praėjusį žiaurų sezoną mėnesį su gerais prizais
Palaikymas yra baisus ir vėluoja, kai tai tikrai svarbu. Taip pat daug mokėkite už pergalę, o renginiai visiškai pagrįsti mokėjimu laimėti
Žaidžiu šį žaidimą kelerius metus, žinau, kad įstrigo, beprotiška, taip, žinau, tai yra visiškas užmokestis už žaidimą, manau, man viskas buvo gerai, bet kiekvieną kartą, kai pirkdavau, kad tapčiau stipresnis armijos, kažkas stipresnis žaidime visada tave sunaikina, todėl visi pinigai, kuriuos įdėjote į jį, ką tik buvo prarasti, Ir ciklas tęsiasi, prašome nešvaistyti savo pinigų šiam žaidimui, būsite labai nusiminęs
Tai geriausias žaidimas, kurį žaidžiau, yra tam tikrų nesklandumų ir žaidžiant sunaudojama daug telefono akumuliatoriaus, bet apskritai tai puikus žaidimas.
Tai yra geriausias žaidimas
Aurimas Butrimas
Nuostabus žaidimas ir man jis patinka, bet jie nuolat bando iš tavęs išsiurbti kiekvieną centą. Jiems nerūpi žaidėjai, tik $$. Aš žaidžiu Spartietiškus karus, kuriuos vykdė ta pati kompanija, ir jie numušė jį į žemę darydami lygiai tą patį.
šis žaidimas toks blogas
Žaidimas šiek tiek vėluoja ir nuolat stringa, ypač kai atsiranda naujas atnaujinimas ar įvykis. Tai karo žaidimas ir žaidėjai nenori, kad jų žaidimai sudužtų specialiai atakos metu. Tikimės, kad galite ką nors padaryti dėl šio rūpesčio. Bet aš tikrai myliu žaidimą.
Šis žaidimas yra labai gražus žaidimas
Tai toks įdomus žaidimas ir aš žaidžiau šį žaidimą 2 metus! Galite žaisti savo būdu, norėdami išleisti pinigus ar ne. Žinoma, tai palengvina žaidimą, jei galite išleisti pinigus. Vienas minusas yra tas, kad jis nesuteikia galimybės susieti žaidimo su wechat, jei naudoju Android telefoną už Kinijos ribų. Pataisyk, prašau! Kita problema yra tai, kad nebegalite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, nebent esate VIP. 07/22 1-oji negaliu susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba. 2-oji nėra prisijungimo prie wechat parinkties, skirta Android
Labai užšąla... kad ir ką daryčiau, kad tai ištaisyčiau...neįsigalėsite žaidime be pinigų.
Įvertintas G. Priklausomybę sukeliantis žaidimas. Puikios veiklos, skirtos laisvam asmeniui, pasirinkimas ne pagrindinėms karo pastangoms. Naudojami 4 partneriai ir dinozauras, o ne herojus. Gynybos trikdžiai žaidime, taktinis teleportas neišvengs atakos. Hits on Empire buvo paguldytas į ligoninę ir nepakankamai nužudytas. Trūksta pakuotės turinio pagal kainą. Trūksta brangakmenių, apsaugančių darbuotojo p per dieną. Spąstų žaidimas yra toks pat kaip GOW – Fire Age ir kiti kuriami 2016-18-19. „Protonumus“ [YouTube] apžvalga
Brutal Age: Horde Invasion Стратегије kvn
Brutal Age: Horde Invasion Strategiya fri
Nemažai praleidau žaisdamas šį žaidimą, kol supratau, kad Kinijos žaidėjai moka daug mažiau ir viršija kiekvieną serverį. Turėjau apmokyti 90 000 karių ir pusę jų praradau mano komandai (Hordai) dėl kvailo savaitinio dalyko, leidžiančio jiems užpulti jus vieną dieną. Išgydyti / apmokyti kariai sugrįžo ir buvo beveik ten, kur buvau prieš įvykiui pasikartojant, o kitas žaidėjas (beje, kinas) iš mano komandos atėjo ir vėl juos nužudė. Nepalaikykite šio žaidimo, jei gyvenate JAV, jums bus blogai, patikėkite manimi...
Šiame žaidime svarbiausia užsidirbti pinigų ir jis nėra skirtas paprastiems žaidėjams. Jei bandote smagiai praleisti laiką neišleisdami tikrų pinigų, geriau negailėkite savo laiko diegdami, nes gailėsitės. Vis tiek nesuprantu, kas išleidžia tikrus pinigus tokiuose žaidimuose. mokėti už tokius žaidimus kaip šis